Гра Лего Ниндзяго: Забутий Місто

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: Забутий Місто

    Опис Гри:

    Гра Ниндзяго Забутий місто розповість нам про подорожі вогняного ніндзі Кая. Нелегка занесла його в місто, населений різними лютими істотами. Тут і невагомі привиди, і швыряющие камені злісні ворони, і темні ніндзя і роботи, які тільки того і чекають, щоб напасти. Але наш хлопець не з боязкого десятка і з твоєю допомогою неодмінно дасть відсіч усім ворогам. Від тебе потрібно грамотне управління персонажем. Коли потрібно – підстрибнути, коли потрібно – втекти, і, звичайно ж, не забувати атакувати ворога.

    Гра сама тобі підкаже, які кнопки треба тиснути, але якщо ти погано розумієш англійську, радимо придивитися до опису. Так, руху і стрибки виконуються шляхом натискання стрілок. А щоб атакувати потрібно клікнути на кнопку А на англійській розкладці.

    Хочеш прогулятися по густо населеним монстрами стежками Забутого міста? Тоді не зволікай, запускай гру і вирушайте в захопливу і найнебезпечніше подорож разом з ніндзей Каєм.

    Бажаємо удачі на всіх етапах проходження гри і цього везіння в момент, коли доведеться зустрітися і позмагатися з головним лиходієм Босом.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам