Гра Леталка Стрілялка з місіями: Мистецтво війни

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка Стрілялка з місіями: Мистецтво війни

    Опис Гри:

    Гра Війна і Техніка розповість тобі про одного комп'ютерного вірусу, винайдений російським хакером. Зроблено це з метою контролю всієї зброї, яка знаходиться на планеті. Як можна здогадатися, подібне положення справ взагалі не обіцяє якихось хороших перспектив, тому що вірус здатний заражати всі одиниці техніки, коли вся зброя опиниться під контролем однієї єдиної людини, обов'язково чекай біди.

    Цілком логічно, що здійснити свої злісні плани головному герою поодинці дуже важко, навіть нереально. Для цього були викрадені програмісти. Треба зізнатися, що деякі з них дійсно були викрадені, а деякі виявили бажання приєднатися до банди у добровільному порядку за гідну винагороду.

    Як би там не було, ти повинен виступити зі своїми силами для запобігання біди вселенських масштабів. У тебе є і бомбардувальники, і ракети, і інша зброя, з допомогою якого можна зупинити всі спроби недоброзичливця. Якщо відчуєш, що тобі під силу, завжди можеш відвідати найближчий магазин зброї, щоб прикупити там новинки або прокачати свої збройові запаси. Гра складається з чотирнадцяти рівнів, на яких перед тобою ставиться певне завдання. Щоб його пройти, потрібно володіти ще тією силою, витримкою і правильно поставленими мізками. Втім, ми чомусь впевнені, що ти саме той хлопець, який зробить все в найкращому вигляді.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам