Гра Людина-Павук і Залізний Павук проти Роботів

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук і Залізний Павук проти Роботів

    Опис Гри:

    Гра Людина-Павук і Залізний Павук перенесе тебе в небачені подорожі. Повір, тобі тут дуже сподобається, адже у тебе є унікальна можливість з головою зануритися в далекі дали, що й уві сні навряд чи коли щось насниться

    Отже, головним героєм гри є Людина Павук. Цей хлопець за плечима має, мабуть, самий величезний досвід з усіх супер героїв. Тому він зараз отримав неймовірно відповідальне завдання, яке полягає в стандартних умовах – знищити все зло, яке сьогодні панує на планеті. Павук швидко розуміє, що до чого, а тому він уже відправився в шлях, який привів його в місце, де мешкає самий головний ворог.

    Фішкою гри є те, що Людина Павук буде орудувати не поодинці. У нього, тобто у тебе, адже саме ти будеш керувати ним, є шанс вибрати одного з друзів. Таким чином, обраний товариш зможе допомогти Людині Павуку в звершенні добрих справ. Іноді без дружньої допомоги тут просто не обійтися. Адже тебе чекають такі вороги, з якими, цілком можливо, ти жодного разу не стикався. Так, чекай зустрічі з кіборгами, а також іншими машинами, які готові на все, аби лише знищити світ.

    Завдяки своїм здібностям, ти можеш перемогти ворога, треба тільки прикласти зусилля. Нагадаємо, що ти можеш пускати павутину, щоб заплутати супротивника. Також ти маєш величезною спритністю, так і лазить непогано по стінах. З такими можливостями жоден ворог не повинен представляти особливої небезпеки. А ще – гра час від часу буде давати тобі підказки, за допомогою яких відновити справедливість буде ще легше. Головне, не забувай іноді зберігати гру, щоб потім не довелося починати все заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам