Гра П'яна Людина Павук: Темна Сторона

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра П'яна Людина Павук: Темна Сторона

    Опис Гри:

    У грі Spider-Man Dark Side ти зможеш подивитися власними очима, що трапляється з супер героями, коли ті приймаються алкоголь у надмірних заходи. Зокрема, мова йде про Людину Павука, який тільки що побував на тусовці року і тепер повертається додому.

    Все б нічого, та тільки ось наш хвалений герой на ногах не стоїть. Так, пити явно треба менше. Однак, перебіг подій не можна повернути назад. Тому залишається тільки одне – допомогти нашому Павуку дістатися додому в цілості й схоронності.

    Якщо ти трішечки здивований, то після запуску гри твоє здивування як рукою зніме. Тому що варто тільки разок глянути на Людину Павука, щоб зрозуміти, якою мірою той набрався. Отже, твоє головне завдання – довести головного героя додому. При цьому потрібно стежити, щоб він не впав обличчям у бруд – в прямому сенсі цього слова. Для цього користуйся супер геройськими можливостями. Так, ти можеш випустити павутину, наприклад, коли побачиш, що Павук падає з ніг. Такий прийом допоможе йому втримати рівновагу і не впасти в калюжу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам