Гра назад у Африку Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра назад у Африку Мадагаскар
    Оцінка: 486 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    Як же нудно і не цікаво протікало життя наших мультяшних героїв популярного у всьому світі мультфільму "Мадагаскар", але зараз, коли вони вибралися на волю все змінилося з голови на ноги. Наші герої побачили дуже багато нового і цікавого, чого у вольєрах зоопарку їм було не доступно. Найцікавіші події починають відбуватися в нашій новій онлайн-грі присвяченій пригодам персонажів Мадагаскару "Назад в Африку".

    Але на цей раз, вийшла така непередбачена ситуація, що зебра Марті, бегемот Глорія та сумний жираф Мелман втратили свого найкращого друга, лева на ім'я Алекс. Адже у них стільки нових захоплюючих подій, що вони упустили момент, коли з ними не виявилося їхнього друга. Допомогти відшукати загубленого Алекса можете тільки ви, причому з використанням дуже корисного предмета для справжнього геймера - вашої комп'ютерної мишки.

    Отже, починайте ваші пошуки. Вам доведеться не тільки відшукати зниклого лева Алекса, але і постаратися отримати як можна більше його зображень. Де можна відшукати цього втраченого персонажа, можна дізнатися з інформації, яка буде розміщена вгорі вашого ігрового поля на табло. Не потрібно витрачати ні хвилинки, адже не відомо де зараз знаходитися бідолаха Алекс і що з ним там може статися. Прийдіть на допомогу вірним друзям, не залишайте їх у біді!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам