Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Три в Ряд

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Три в Ряд

    Опис Гри:

    Прості ігри, які не потребують установки, покликані не тільки відвернути людину від попередньої діяльності, але і розвивають спостережливість, логіку, швидкість реагування. Плюс можна просто чимось зайнятися, наприклад, під час очікування завантаження і припинити гру в будь-який момент. Може хтось і скаже, що не варто витрачати на це час, але кожен вирішує для себе сам!

    Серед таких простих ігор одну з лідируючих позицій займають ігри, де треба зібрати три однакових предмета в ряд. До такого типу логічних ігор і відноситься гра пінгвіни з Мадагаскару три в ряд.

    Мета гри

    Головними героями гри є звичайно ж пінгвіни. Головна мета – звільнити пінгвіна шляхом збору певних предметів і самого пінгвіна в ряд. Чим більше звільніть пінгвінів, тим ближче перемога! Для внесення порядку зупинимося на предметах.

    Предмети ігри

    є два види предметів: головні – дають можливість звільнити пінгвіна і другорядні – дозволяють зібрати головні та ускладнюють це одночасно.

    До другорядних відносяться яблука, банки з варенням, будильники і пакетики трьох кольорів, напевно, з сухариками і сухий рибкою.

    Головний предмет – пінгвіни і зелені банки з написом Soda.

    Правила гри та основні дії

    При натисканні кнопки Start вашій увазі відкривається поле 5 осередків на 6 у вигляді автомата з продажу різних їстівних пакетиків. У кожній клітинці розташовується один з можливих предметів. Натисканням лівої кнопки миші на вибраному для пересування предмет гравець, утримуючи кнопку, може пересунути його вліво, вправо, вгору чи вниз на одну клітинку. При цьому предмет, на місце якого гравець пересуває виділений, займе його місце, тобто предмети поміняються місцями. Для того щоб така заміна могла статися необхідно, щоб хоча б один з предметів став третім у лінії або горизонтальної або вертикальної. Наочно побачити правила гри можна в розділі «How to play?» або натиснути на знак питання в лівому нижньому куті ігрового поля.

    Якщо прибрати однакові предмети, крім пінгвінів гравець одержує 10 очок за кожен предмет. Наприклад, гравець зібрав в ряд 3 яблучка – вони зникнуть і за це він отримає 30 очок. А от якщо вдасться зібрати три зелених банки, то кількість очок буде тим же, але на ігровому полі з'явиться пінгвін.

    Максимальна кількість - 100 очок за пінгвіна можна заробити тільки в одному випадку – якщо зібрати в ряд дві зелені банки і пінгвіна.

    Зазначимо, що три предмети - це мінімальне залікове кількість, можна збирати і більше. Наприклад, чотири або п'ять.

    Рівень вважається пройденим, якщо набрано певну кількість очок. Наприклад, для першого рівня це 1000.

    Тривалість гри

    Щоб не вганяти гравця у вічний пошук, розробники гри встановили обмеження по часу для одного ходу і для рівня в цілому. У правій верхній частині автомата або ігрового поля розташований жовтий круг з рухомої по краю смужкою. Якщо смужка перетвориться в коло, то гра буде закінчена і доведеться все починати знову. Чим вище рівень – тим швидше рухається смужка.

    Таким чином, збираючи комбінації і звільняючи пінгвінів за відведений час ви піднімаєтеся все вище і вище в рейтингу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам