Гра бродилка з пінгвінами

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка з пінгвінами
    Оцінка: 234 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Всім відомо, що пінгвіни живуть в Антарктиді. Але в цій іграшці все трішки по-іншому. Пам'ятайте бешкетних пінгвінів з мультфільму «Мадагаскар»? Історія цього мультика і представленої гри трохи схожа. Схоже, герої гри Війна пінгвінів 2 також втекли із зоопарку і, незважаючи на спекотний клімат, оселилися в пустелі. Вони навіть побудували собі будинок і навчилися виживати в непростих для свого виду умовах.

    Гра нараховує п'ятнадцять цікавих рівнів з різною складністю. У кожному рівні героїв – пінгвіна хлопчика і пінгвіна дівчинку – будуть підстерігати непрості випробування. Тільки їх спільна злагоджена і сумлінна робота приведе їх додому, де вони зможуть сховатися від усіх ворогів і випробувань.

    Грати в гру рекомендується удвох, так як є такі рівні, де одній людині просто не впорається з керуванням. Гравцю, який грає за хлопчика-пінгвіна варто пам'ятати, що його партнерка менш рухлива, спритна і беззахисна. Дівчинку потрібно захищати і намагатися в усьому їй допомагати.

    Сподіваємося, гра здасться тобі не менш захопливою, ніж нам. Приємна графіка порадує око, а велика кількість небезпек і перешкод змусить включити логіку. Бажаємо гарненько розважитися і нехай удача супроводжує тебе на кожному рівні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам