Гра Магія Алхіміка

    Ігри » Ігри Магія » Гра Магія Алхіміка

    Опис Гри:

    Гра Алхімік перенесе тебе у світ, де проживають найцікавіші створення. Не можна не звернути уваги на те, чим харчуються ці істоти. Як би дивно це не прозвучало, але наші персонажі заповнюють енергію за допомогою світла. Здавалося б – їж, скільки душі завгодно. Але не тут-то було. Останнім часом помічено катастрофічне зникнення світла. Можливо, світло в найближчому майбутньому пропаде назавжди, і тоді всі істоти загинуть.

    Можливо, хід історії не буде настільки сумним, тому що з'явився алхімік, який обіцяє розрулити ситуацію. Алхімікові необхідно зварити таємне зілля, яке складається з секретних інгредієнтів відповідно. Але спочатку потрібно відшукати всі ці продукти, а вже потім приступати до безпосереднього приготування еліксиру.

    ваше завдання полягає в наданні допомоги алхімікові – потрібно відшукати всі складові майбутнього зілля. Відомо, що потрібні руни, коштовності, зоряний пил, квіти і трави, корінці і світлячки. Після того, як ти знайдеш все необхідне, можеш сміливо приступати до готування еліксиру. Бажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам