Гра Крутий Маг

    Ігри » Ігри Магія » Гра Крутий Маг

    Опис Гри:

    Гра Епічний Маг познайомить тебе з молодим чарівником. Хлопчик якраз проходить навчання в школі чарівництва, проте йому це заняття, просто кажучи, зовсім не по душі. Чого тільки не робили вчителі, щоб змусити нашого героя вивчити ту чи іншу главу книги – все одно в них нічого не вийшло. Хлопчик і в кутку стояв, і додаткові заняття відвідував, а бажання гризти граніт науки у нього так і не з'явилося.

    В один день орки напали на школу. Ватажок орків попередньо захистив їх, щоб маги-вчителі не могли з ними впоратися просто так. Так, вороги володіють потужним захистом талісмана. Але що ж робити? Не віддавай їм навчальний заклад? Або віддавати? У всіх учнів і вчителів настала повна паніка.

    І тут на передову проситься наш герой – так-так, той самий хлопчисько, який взагалі ніколи вчитися не хотів. Ну і що, що він погано вчився. Як це часто трапляється – двієчники вибиваються в люди, на відміну від відмінників. Юний маг відправляється в бій, а ти старайся всіляко підтримати хлопчика, направляючи приціл і здійснюючи постріли по ворогам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам