Гра Намалюй Тату 2

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Намалюй Тату 2

    Опис Гри:

    Гра Татуювальник 2 – друга частина відомого гейми – пропонує тобі побувати в ролі людини, який спеціалізується на набиванні татух. У тебе дуже багато клієнтів, і всі вони хочуть отримати унікальний малюнок на тій чи іншій частині свого тіла, так що поквапся!

    При всій поспіху радимо бути максимально акуратним. Адже все-таки з живою людиною ти маєш справу. Не допусти порізів, кровотеч та інших ран, тому що не виключено зараження і тоді весь результат буде чисто на твоїй совісті.

    Для початку запитай у клієнта, якого роду татуху той хотів би бачити. А потім попрацюй з трафаретом. За рахунок з'єднання червоних точок з зеленими ти зможеш домогтися малюнка. Потім перенось зображення на тіло відвідувача. Ще раз повторимося, що робити це треба акуратно. Пам'ятай, що один невірний рух може призвести до непоправних наслідків. Але час все повинно виправити. Якщо спочатку у тебе і руки будуть трястися, то потім ти досягнеш почуття впевненості в собі, і прославишся як найкращий татуювальник. Тоді у тебе реально не буде відбою від відвідувачів. Так що вирішуй, як чинити – зупинишся на досягнутому, чи бажаєш досягти ще більшого? Впевнені, що все прийде з часом, як і відповідь на це питання. Удачі тобі в цій нелегкій справі! Сподіваємося, ти отримуєш справжнє задоволення від такого своєрідного творчого процесу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам