Гра Намалюй Тату

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Намалюй Тату

    Опис Гри:

    Зізнайся, чи була у тебе хоч коли-то думка набити собі татуху? Напевно, так, тому що подібні думки дуже часто відвідують голови молодих людей. Якщо ти не є винятком, пропонуємо тобі гру Татуювальник, з допомогою якої ти зможеш краще дізнатися про процесі набивання тату, а також про результати і можливі наслідки зображення малюнка на тілі.

    - Уяви, що ти працюєш в салоні, що спеціалізується на тату. Тобі потрібно обслужити якомога більшу кількість клієнтів, адже це – твій прямий дохід. Однак не забувай і про людські якості в процесі гонитви за грошима. Тому що зробити тату – це не просто мистецтво, а досить довгий і трудомісткий процес, який, до того ж, є і неймовірно болючим для клієнта.

    Ти повинен набити татуху так, щоб клієнт не відчув цього. Більше того, потрібно постаратися зробити так, щоб малюнок вийшов ідеальним. А по-іншому і бути не може, адже це зображення залишиться на тілі людини на все життя, бо в тебе немає права на помилку. Звичайно, це твердження дещо перебільшено, адже ми все-таки знаходимось у віртуальному світі, де можна помилятися багато разів, і тобі за це нічого не буде. Але зробити все правильно з першого разу в твоїх же інтересах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам