Гра Симулятор малювання Тату 2

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Симулятор малювання Тату 2

    Опис Гри:

    Гра Майстер Татуювання 2 познайомить тебе з такою незвичайною професією як татуювальник. Якщо ти відчуваєш всередині себе творчий потенціал, тобі неодмінно варто звернути увагу на запропонований гейм, тому що тут ти отримаєш незабутні враження. Ще б – малювати на тілі людини, що може бути незвичайний?

    Але пам'ятай, що тобі доведеться працювати голкою! Це такий гострий інструмент, що один неправильний рух може призвести до згубних наслідків. Щоб цього не сталося, працюй обережно і відповідально, весь час пам'ятаючи, що ти все-таки маєш справу з живою людиною.

    Тим не менш, клієнти самі завітали у твій салон, їх ніхто не змушував це робити. Так що вони також у курсі всієї відповідальності. А ще вони знають, що татуювання – це малюнок на тілі людина, виконаний з допомогою чорнила, який буде прикрашати ту чи іншу частину протягом усього життя. Так зроби ж так, щоб тату саме прикрашало людське тіло, а не уродовало його. Адже в такій тонкій справі від краси до неймовірного каліцтва один крок. Так що постарайся працювати так, щоб твоя рука не здригнулися в процесі набивання малюнка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам