Гра Погане морозиво: Північний полюс

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра Погане морозиво: Північний полюс
    Оцінка: 239 очок, Голосів: 64

    Опис Гри:

    Поганого морозива не буває, але розробники цієї гри вважають по-іншому. Перед вами захоплююча гра з поганим хлопцем – морозивом, який обожнює подорожувати по північному полюсу та добувати різні трофеї в особливості у вигляді свіжих і апетитних фруктів. У цій грі він відправився в країну льоду і холоду разом з другом, щоб удвох битися з ворогами і зібрати подвійну порцію ласощів. Ти і твій приятель повинні допомогти хлопцям в цьому непростому справі.

    Подорожуйте разом по лабіринту з крижаних брил, попутно збираючи кавуни, гранати, персики, яблука, виноград та інші фрукти, але не забувайте ховатися від ворогів і закривати їм доступ до себе. Робиться це за допомогою натискання на відповідні клавіші.

    І пам'ятайте, що не всі фрукти знаходяться на виду. Часом вони лежать під крижаними брилами і чекають своєї години. Тому дійте сміливо і рішуче, руйнуйте брили і діставайте фрукти. Бонуси нараховуються кожному окремому гравцеві, тому в грі Погане Морозиво присутній момент дружнього змагання. По закінченню гри ви з другом зможете підрахувати окуляри один одного.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам