Гра бродилка: Місто героїв з пригодами Хіро і БэйМакса 2

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Місто героїв з пригодами Хіро і БэйМакса 2
    Оцінка: 244 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Головний герой цієї гри хлопчина на ім'я Хіро Хамада, який вічно подорожує зі своїм вірним приятелем – роботом Бэймаксом. Взагалі хобі Хіро вважається створення роботів. Більшість з них він віддає уряду, щоб ті розпорядилися машинами на благо країни, однак з Беймаксом він відмовився розлучатися. У зв'язку з цим його і Беймакса відправили в лабораторні підземелля чекати суду. Але ці хлопці не так прості, і зовсім не бажають сидіти, склавши руки.

    Хіро і Беймакс відправляються додому. Хочеш допомогти їм? Тоді сміливо приєднуйся до іграшці, головним гаслом якої є дружба між роботом і хлопчиком.

    Пройди разом з Беймаксом і Хіро всі 15 ігрових рівнів і постарайся не заблукати в лабіринтах лабораторії. Не забувай збирати чіпи – від них ти в процесі гри отримаєш величезну користь. Ну і також не забувай про унікальні можливості огрядного і неповороткого робота Беймакса. При натисканні однієї клавіші (який саме тобі підкаже гра) Беймакс може перетворитися в переносний валізку. Вдавайся до такого трюку, якщо, наприклад, потрібно забратися на якусь верхівку разом з Беймаксом. Дозволь Хіро взяти валізу в руки і натисни кнопку стрибка.

    Отримуй від гри задоволення і тільки приємні враження. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам