Гра бродилка: Барбі і Кен

    Оцінка: 222 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра-казка – ось як можна назвати дію, в кроці від якого ти знаходишся. Тебе розділяє тільки кнопка старту. Так що вперед!

    Гра Барбі і Кен, сподіваємося, розумієш, про що? Але кохання тут місця немає. Звичайно ж, можливо, що хлопець і дівчина без розуму один від одного, але в цій іграшці мова піде про небезпеки і ворогів, які поклали на них око. Закохані голубки змушені проходити левел за левелом, щоб знайти щастя і втекти від злочинців. Щоб вдало вийти із ситуації, потрібно розкинути мізками і постійно думати, як найкраще вчинити. А тепер запам'ятай, що вміють наші персонажі, щоб тобі було легше орієнтуватися в ігровому процесі, запам'ятай, що Барбі вміє стрибати, працювати з ліанами і знаходити кристали. Кен також стрибає, а також він володіє мечем – зброя хлопцеві необхідно для винищення докучливих щурів.

    Гра розрахована на двох і дозволяє здійснювати дії по черзі. Так, спочатку Кен вб'є всіх щурів, тим самим він розчистить шлях для своєї коханої. Барбі, у свою чергу, зможе безперешкодно підійти до ключа і забрати його. Щоб активувати того чи іншого героя, достатньо натиснути на її зображення на території ігри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам