Гра бродилка: Тато вставай

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Тато вставай
    Оцінка: 231 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Гра Тато вставай дуже добра, позитивна і прикольна. Гра розроблена в стилі бродилок, бо якщо цей жанр твій – швидше починай гру. В іграшці фігурують два ведмеді, які є прямими родичами – татом і малюком.

    Щоб виграти, потрібно підключити логіку. Бо справа тут полягає в постійно вирішенні завдань. А ще потрібно збирати зірочки, але зробити це буде не так просто, тому що шлях до них пролягає через вулик, в якому проживає багато бджіл. В цьому і полягає головне завдання гри – дістатися до потрібної точки, де скупчується солодкий медок. Герої володіють певними можливостями. Наприклад, син відмінно стрибає, а тому йому доступні зірки навіть на найвищих позиціях. А ще завдяки такому вмінню малюк може без проблем перестрибнути через високу перешкоду. Тато-ведмідь за рахунок своєю силою може прибрати перешкоду зі шляху, якщо це, наприклад, величезний камінь.

    Всі двадцять рівнів потрібно пройти, щоб досягти бажаного результату. Чим швидше ти це зробиш, тим краще для тебе. Не звертай уваги на складнощі, навпаки – навчися справлятися з ними, і тоді перемога буде набагато ближче, ніж тобі це може здатися на перший погляд.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам