Гра бродилка: Чіп і Дейл

    Оцінка: 226 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Ну, хто не любить Чіпа і Дейла? Так як їх можна не любити взагалі? Якщо зараз такі мультики не такі популярні, як були колись, але цих веселих бурундуків пам'ятають і люблять. В результаті такої великої любові спеціально для фанатів культового мульта розробляються ігри онлайн.

    Спеціально для тих, хто забув про що йдеться, нагадаємо трохи про характери головних героїв, адже вони такі різні. Отже, Чіп має відповідальністю, він дуже уважний і ніколи не кидає розпочату справу. На відміну від Чіпа, Дейл не може похвалитися подібними якостями, але за це ми його і любимо. Він дуже безтурботне істота, яка, як здається, живе одним днем і дивиться на світ крізь рожеві окуляри, цей бурундук позитивно мислить і ніколи не бачить поганого.

    Гра, в якій беруть участь ці веселі хлопці, дуже цікава. Ти напевно буде грати з одним, тому відразу ж виставити відповідний режим гри. Керувати грою взагалі дуже просто. Всі відповіді на виникаючі питання ти зможеш відшукати в межах ігрового поля. Щоб перемогти, потрібно знати кілька ігрових секретів. Наприклад, ти повинен не випускати з уваги ящики, адже саме вони стануть твоєю зброєю в боротьбі з противниками. Також саме коробки принесуть тобі довгоочікувані бонуси, які згодом можна конвертувати в якісь корисні здібності. Також в коробках можна ховатися від ворогів – ось такі вони багатофункціональні. Все інше дізнаєшся в процесі гри, так що удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам