Гра бродилка: У зв'язці удвох

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: У зв'язці удвох
    Оцінка: 241 очок, Голосів: 64

    Опис Гри:

    Гра в жанрі бродилка під назвою У зв'язці зараз знаходиться прямо перед тобою. У цій грі фігурують два друга, які є ніндзя. Товариші опинилися в якомусь музеї. Так опинилися вони в цьому місці не просто так – друзі захотіли пограбувати музей. Але де це бачено, що антиквариаты та інші цінні елементи були б просто так розкладені, без будь-якої охорони? Мабуть, товариші не врахували цього, ну або на тебе вже сильно сподівалися.

    Отже, гра починається. Прикол в тому, що товариші не можуть рухатися по одинці, тому що їх пов'язує міцна нитка. Тільки так вони можуть пройти всі левел, щоб досягти мети. Останній є дуже дороге давня прикраса. Тільки спільна робота допоможе хлопцям здійснити задумане і зробити все це по-тихому. Звичайно, зробити це таким чином буде практично не реально. Тому що пастки на кожному кроці розставлені. Наприклад, охоронна система лазерна, де ти побачиш безліч лазерів, крізь які потрібно пройти, не зачепивши ні один. Інакше тут же спрацює сигналізація, і твої персонажі будуть спіймані поліцією в лічені секунди.

    Шукай ключі. При цьому вони можуть бути розкидані в самих невідповідних для цього місцях. Наші герої можуть бігати, стрибати, лазити по стінах. Словом, вони наділені всіма здібностями для досягнення мети. Пам'ятай, що тільки за умови, що ти збереш усі необхідні предмети, можна шукати вихід. По-іншому не вийде, навіть і не пробуй обдурити гру. Якщо все зрозуміло, вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам