Гра 2 крокодильчика: Вибратися з казкового світу

    Ігри » Ігри на двох для дівчаток від Мульт сімейки » Гра 2 крокодильчика: Вибратися з казкового світу
    Оцінка: 259 очок, Голосів: 73

    Опис Гри:

    Два крокодила опинилися в іншій країні. При цьому наші герої як би взагалі не планували залишати свою територію, бо вони опинилися в іншому місці залишається досконалої загадкою. Виходячи із ситуації, наші персонажі у що б то не стало бажають вибратися з чужого місця і повернутися в рідні краї.

    Ясна річ, що від перешкод і перешкод спасу не буде. Тато-крокодил і син-крокодил готові до цього, залишилося тільки тобі підготуватися морально для проходження неймовірно складних випробувань. Крокодили володіють здібностями, які допоможуть їм виплутатися. Отже, запам'ятай, щоб гра не закінчилася раніше часу, потрібно неухильно слідувати декільком простим правилам. Крокодил, той, що побільше, здатний проходити крізь вогняні шляху без особливих проблем. А маленьких крокодил вміє дуже добре плавати. Також синок може високо стрибати, що також можна буде застосувати в певних обставинах. Не переплутай цього під час проходження гри, інакше погубиш наших героїв.

    Проходячи перешкоди, пам'ятай про те, що крокодили хочуть повернутися додому живими і неушкодженими, так що будь дуже обережним і уважним. Грати можна удвох, так що з одним не витрачайте марно часу, починайте прямо зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам