Гра Папа Луї: Приготування Хот Догів

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї: Приготування Хот Догів

    Опис Гри:

    Любиш фаст-фуд? А яку страву твоє найулюбленіше? Якщо ти любиш їсти сосиску, загорнуту в булочку, то гра Папа Луї Хот-Доги – це відмінний гейм, який ти неодмінно оціниш вже через кілька секунд.

    Такий знаменитий і затребуваний кухар як Тато Луї ніколи не сиди, склавши руки. Сьогодні він відкрив новий заклад – закусочну на стадіоні. Тут він налагодив виготовлення та продаж хот-догів. Від голодних фанатів футболу просто відбою немає. Зрозуміло, що нашому герою потрібні помічники. Цього разу вибір припав на тебе! Допоможи Татові Луї впоратися з безперервним потоком клієнтів, і він не залишиться перед тобою в боргу.

    Особливий наплив покупців припадає на перерви між матчами. Так що будь готовим до дійсно важку роботу, тому що людей буде реально багато, і кожного покупця потрібно обслужити на гідному рівні. Ти також повинен, крім продажу, готувати хот-доги. Перед подачею не забувай розігрівати закуску, додати сіль, перець, гірчицю, кетчуп за бажанням клієнта.

    Також кіоск продає попкорн. Пропонуй це ласощі покупцям, щоб збільшити дохід. Чим більше дохід, тим більше грошей ти заробиш – все легко і просто. Так що старайся, не покладаючи рук, і удача обов'язково посміхнеться тобі. Зроби так, щоб твої хот-доги отримали славу найсмачніших в окрузі – вибери правильну мету і невпинно переслідуй її!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам