Гра Парковка Машини Швидкої Допомоги

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Машини Швидкої Допомоги

    Опис Гри:

    Гра Машина Швидкої Допомоги покаже тобі, що день у день проробляються лікарі, які роз'їжджають по всьому місту з метою врятувати життя людини. Ти працюєш медичним братом. Надійшов дзвінок. Тобі терміново треба виїжджати. Але, як на зло, всі водії кудись пропала. Що робити? Не вішати ніс, а самому сідати за кермо автомобіля і поспішати на допомогу.

    Тисни на газ! Включи сирену! Адже карета швидкої допомоги має право, щоб їй поступалися дорогу всі інші автомобілі. Потім, коли ти приїдеш на місце, оглянь хворого. В принципі, у тебе є всі повноваження, щоб надати пацієнтові першу допомогу. Далі завантажуй хворого в машину і отвози в лікарню, де ти повинен залишатися до тих пір, поки не надійде наступний виклик.

    Виконуючи свою роботу, ти будеш отримувати гроші. Грошову винагороду ти можеш витрачати на апрейд машини швидкої допомоги. Чим краще ти прокачаєш тачку, тим, відповідно, машина стане якісніше, і ти зможеш швидше добиратися до постраждалих. А це, в свою чергу, означає, що ти отримаєш можливість врятувати ще більше кількість життів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам