Гра Лікарня: Гонка на швидкої допомоги!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Гонка на швидкої допомоги!
    Оцінка: 1139 очок, Голосів: 276

    Опис Гри:

    Ви любите грати в гонки? А гонка на швидкій допомозі? Ви напевно навіть не уявляли собі, що у вас буде така можливість. Ми хочемо запропонувати вам програти в гонку на швидкій допомозі в нашій грі "Лікарня: Гонка на швидкій", від якої залежить життя пацієнта.

    Ні для однієї з гоночних машин швидке подолання траси не є настільки важливим, як для машини швидкої допомоги. Адже для звичайних гонщиків є тільки інтерес у подоланні свого суперника за допомогою швидкості, а в нашій грі від того, наскільки швидко ви будете долати швидкісну трасу, буде залежати життя людини, яка знаходиться у вашій кареті швидкої допомоги. Загалом, стоїть питання життя і смерті.

    Ви повинні управляти медичним автомобілем за допомогою стрілок на клавіатурі. При натисканні стрілки вгору - відбувається прискорення, при натисканні стрілки вниз - хід на зад, стрілка вправо і вліво дозволять вам вирівняти становище вашого автомобіля, коли він буде підстрибувати на черговій вибоїні.

    Це дуже важливі гонки. Від вашого виграшу залежить багато чого. Вам необхідно зібратися з вашими силами і розвинути максимальну швидкість, на яку тільки здатна машина швидкої допомоги. І у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам