Гра Парковка з перешкодами: Стріляючі Вежі

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка з перешкодами: Стріляючі Вежі

    Опис Гри:

    Мистецтво паркуватися доступно, на жаль, не багатьом водіям. Хтось робить це аби як, хтось сподівається на удачу, яка в кінцевому підсумку призводить до поганих наслідків, а хтось, сильно закоханий у свій автомобіль, постійно удосконалює свої навички в парковці.

    Не дивно, що деякі недурні особистості навіть створили з цього приводу ціле змагання. Воно включає в себе елемент перегонів і, як завершальний етап, який визначає переможця – якісну, видовищну і вдалу паркування.

    Крім яскравої графічної складової, легкого управління і цікавою задумкою, гра має один дуже великий і серйозний підступ. Він полягає в наступному – любителі ігор в стилі Захист Замку зрозуміють – на перетинах траси розставлені захисні вежі, виригали електричний імпульс. Коли твій автомобіль буде наближатися, вони можуть спрацьовувати і стріляти в нього струмом, тому потрібно навчитися грамотно керувати машинкою, грамотно газувати і вчасно гальмувати.

    Що ж, тепер ти відчуєш себе як ті герої, від яких ти зазвичай захищаєш замок. Пропонуємо призвичаїтися в грі Парковка захист веж і, нарешті, пригнати свій автомобіль на відведене для цього місце для паркування.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам