Гра Пазли: Принц і Рапунцель

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Принц і Рапунцель

    Опис Гри:

    Гра Принц Захисник Рапунцель дуже сподобається всім любителям казок. Прекрасний принц Флінн разом зі своєю коханою Рапунцель постраждали від нападу ворогів. Парочка прогулювалася по темних вулицях року, коли сталося нещастя. Благо, хлопець завжди готовий до зустрічі з противниками – для цього у нього завжди з собою зброю – гостра шабля. Так що принц, будучи справжнім джентльменом, відправляється відстояти честь дівчини.

    На жаль, у тебе зараз немає можливості подивитися на подію. Але така можливість у тебе з'явиться – для цього потрібно лише трохи напружити сили. Втім, нічого понад складного робити не доведеться. Від тебе вимагається лише впевненість у собі, наполегливість та терпіння – цього цілком вистачить для перемоги.

    Справа в тому, що зустріч принца з ворогами зображена на фотографії, яку потім противники порвали на дрібні клапті. Мабуть, ворогам стало соромно за свій програш, і вони вирішили знищити всі підтвердження цьому. Ти повинен відтворити цей момент, щоб увічнити ім'я хороброго принца раз і назавжди. Збери картинку і покажи всьому світу справжнього захисника дам! Прикрепляй розрізнені частинки одна до іншого до тих пір, поки твоєму погляду не постане зображення, що розкриває всю правду, яка творилася в ту ніч.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам