Гра Платформер: Принц Жаба

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Принц Жаба

    Опис Гри:

    У грі Принц-Жаба трапилася історія, протилежна історії, яка сталася у відомій казці. Якщо ти розумієш, про що йде мова, то напевно в курсі, що зла відьма зачарувала прекрасну принцесу. Але знову ж, це якщо ми говоримо про казку. Тому що в грі все навпаки. То чаклунка переплутала, то її чари не так подіяли, чи так було задумано з самого початку – як би там не було, у ролі жаби сьогодні виступає не принцеса, а принц.

    Складність гри полягає в тому, що цей хлопець – єдиний спадкоємець всього королівства. А державою адже не може ж жаба керувати, чи не так? Тому тобі доведеться прикласти всі зусилля, щоб врятувати хлопця. Розчаклувати жабу може тільки одне – справжня, міцна, непідробна любов прекрасної дівчини, яка зруйнує будь-яке чаклунство, не знаючи перешкод і перешкод.

    Але і тут сталося нещастя. Чаклунка довідалася про плани дівчини, і вирішила припинити всі її спроби врятувати принца. Як результат – принцеса зараз заточена у мильний міхур. Виходить, що для початку потрібно врятувати дівчину, і тільки потім можна приступати до знищення прокляття, яке скутий принц. Так що хлопець, будучи справжнім чоловіком, відправляється на порятунок своєї коханої. Йому потрібно і звільнити дівчину, і подумати, що робити далі зі своїм жаб'ячим виглядом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам