Гра Платформер: Принц Рятує Мертву Принцесу

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Принц Рятує Мертву Принцесу

    Опис Гри:

    Гра Принц Рятує Мертву Принцесу досить незвичайна, щоб здивувати тебе до глибини душі. Передісторія розповідає, що наш герой вирішив, що настав його час стати чоловіком благородної дружини. Він дуже довго вибирав серед прекрасних дівчат – потенційних наречених. І нарешті вибрав одну красуню. Але тут виявилося найгірше – дівчина захворіла смертельною хворобою. Тепер вона померла, але це не скувало її рухів. Просто кажучи, героїня перетворилася в ходячого мерця.

    Проте любов принца виявилася настільки сильною, що навіть така перешкода не змогло змусити його розлюбити дівчину. Для цього він почав думати, як повернути становище в кращу сторону. До принца дійшли чутки, що десь на Сході проживають монахи, що спеціалізуються на подібних захворюваннях. І він відправився до ченцям, щоб знайти відповіді на питання, які його цікавлять.

    Шлях був подоланий. Принц зустрівся з ченцями, але ті йому сказали, що лише подорож по пеклі може повернути все назад. Для цього ченці відкрили ворота в пекло, куди пройшов принц, щоб спробувати врятувати свою кохану. Тут він побачив принцесу. Разом вони відправилися на пошуки вогню світла, за допомогою якого їм вдасться повернути до життя дівчину. Допоможи закохану парочку відшукати джерело життя!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам