Гра Платфомер: Кролик Стрибає

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платфомер: Кролик Стрибає

    Опис Гри:

    Любиш динамічні забави? Тоді гра Стрибай Стрибай Кролик – це гейм як раз для тебе. Найцікавіше у грі те, що тут тобі практично нічого не доведеться робити. А все через неймовірно простого управління, яке полягає в тому, щоб керувати комп'ютерною мишкою, і тільки. Зате які трюки можна витворяти з настільки обмеженими можливостями!

    Отже, сюжет гри розгортається навколо кролика, який, перебираючись з рівня на рівень, стикається з низкою небезпек. Всі перешкоди повинні бути подолані. Інакше не бачити тобі спасіння, як власних вух. Сподіваємося, ти впораєшся з усіма негараздами, які лягають з цього моменту на твої плечі. Отже, вперед!

    Кінцевим результатом кожного рівня стане ключ, який, до речі, тобі також доведеться відшукати, хочеш ти цього чи ні. Тому що без належної знахідки ти не зможеш перейти на наступний левел, і ти будеш змушений тужити на поточному етапі до тих пір, поки не збереш всі сили в кулак і не відшукаєш ключик.

    Коли ти доведеш свого персонажа до перепони, його потрібно розгорнути на всі сто вісімдесят градусів. Головне, не упустити момент, тому що ти повинен вибрати найбільш зручне положення і зробити так, щоб кролик стрибнув, минаючи перешкоду. Встигай все робити вчасно, і удача обов'язково посміхнеться тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам