Гра Платформер: Офісні Пастки

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Офісні Пастки

    Опис Гри:

    Уяви, що зараз ти перебуваєш на співбесіді в грі Офісні Пастки. Якщо ти хочеш потрапити на цю роботу, потрібно довести, що ти гідний цієї вакансії. Керівництво шукає по-справжньому стрессоустойчивую особу, яка не стане бити паніку в складних ситуаціях. Є ти саме таким працівником? Що ж, у тебе є шанс довести це або ж переконатися в протилежному. У будь-якому випадку, гра подарує тобі масу позитивних емоцій та незабутніх вражень, так що вперед!

    Компанія має спеціальне поле, де тебе чекають найгірші випробування. Тут ти побачиш багато пасткою і зомбі. Колись ці зомбі були звичайними працівниками, але з ними щось сталося, і тепер вони перебувають в настільки непривабливому стані. Не бійся, якщо ти виконаєш все правильно, ти зумієш і залишитися в живих, і зайняти вакантну посаду.

    Отже, в грі є багато рівнів, на кожному з яких вас чекають перешкоди. Ти повинен обійти всі перешкоди, зустрітися зі сміливістю зі всіма ворогами і досягти кінцевої мети. Остання станеться тоді, коли ти опинишся на самому верху будівлі – на вертолітному майданчику. Саме тут тебе чекає вертоліт, який вивезе тебе з цього жахливого місця. Ну що, впораєшся? Тоді вперед! Адже будівля багатоповерхова, а кожен поверх – це рівень з перешкодами. Бажаємо тобі досягти висот!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам