Гра Платформер: Два Брата Аборигена

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Два Брата Аборигена

    Опис Гри:

    Всяка мораль вчить нас тому, що ближнього вкрай необхідно надавати будь-яку посильну допомогу. Про це добре відомо, як сучасного, так і первісній людині. Історія, з якою ми познайомимося сьогодні, розповість про двох братів, які були розучені ще в дитинстві. Один потрапив в Червоне плем'я, в той час як інший – в Зелене. На жаль, вони не знають про те, що їх об'єднують родинні зв'язки, однак почуття дружби добре знайоме нашому героям.

    Час від часу вони виходять на полювання і збирають кістки для шаманів. Причому кожна кістка позначена своїм кольором. Так, первісна людина з Зеленого племені збирає зелені кістки, в той час як людина з племені Червоних – відповідно червоні. Однак, щоб виконати завдання шамана і зібрати всі кістки, потрібно діяти спільно.

    Гра розрахована на двох гравців, але, якщо ти впевнений у своїй спритності, можеш спробувати зіграти один відразу за двох героїв. Дуже важливо, щоб аборигени вчасно надавали один одному допомогу, тільки такий підхід допоможе тобі виграти в грі Брати Аборигени. Удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам