Гра Платформер: Порятунок Свині

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Порятунок Свині

    Опис Гри:

    На що тільки не здатна людина, щоб врятувати своє домашнє тварина з рук підступних викрадачів. Наш герой заради порятунку своєї хрюші стає справжнім супер-героєм, якому не страшні ні злодії, ні їх винаходу.

    Одного разу, прийшовши додому, герой гри «Врятувати свиню» виявив, що його улюбленця викрали невідомі. Рішення відшукати свого вихованця виникло в голові нашого героя негайно. Ехх, схоже викрадачі не знаю, з ким ризикнули мати справу.

    Скориставшись телепортационной капсулою, герой опинився в далекій країні, де, ймовірно, викрадачі і тримають свинку. Тепер йому належить довгий і небезпечний шлях, який з твоєю допомогою має увінчатися порятунком порося.

    Щоб проходження рівнів йшло, як по маслу, йди ігровим інструкцій і підказок. Так, можуть виникнути ситуації, коли герою потрібно буде скористатися зброєю, щоб розтопити лід або заморозити вогонь – для цього натисніть відповідні клавіші. Дуже часто героя гри доведеться підійматися на висоти, не доступні для людини, щоб подолати їх, використовуй подвійний стрибок у сальто. І не забувай про обережність: пастки і вороги можуть чекати тебе в найнесподіваніших місцях, бо проявити пильність, і пам'ятай, якщо герой загине, то свинку нікому буде врятувати.

    Удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам