Гра Поцілунки через вікно

    Оцінка: 747 очок, Голосів: 192

    Опис Гри:

    Наш сучасний Ромео, так само як і його дуже давній теска, готовий на все заради зустрічі зі своєю коханою. Його потенційна Джульєтта так само не проти, але правда, вона не одна!

    Ви тільки уявіть собі, цей юнак, влаштував собі цілі гарем з Джульєтт і тепер йому потрібно не образити неувагою жодну з його дівчат.

    Цих закоханих Джульєтт у нашого невгамовного Ромео цілих десять штук! І кожна сидить біля свого розкритого віконця і все чекає, коли ж її пристрасний коханець Ромео поспішить до неї у вікно.

    Але дівчата, які знаходилися у середині століття, і сучасні дівчата, досить горді і дуже примхливі. Чекати довго вони не хочуть. І нашому віртуальному герою коханцеві Ромео потрібно дуже сильно постаратися і поспішити відвідати вікно кожної з десяти спраглих поцілунків дівчат.

    Саме, тому, як швидко наш Ромео буде квапитись, залежить чи закриють красуні свої вікна назавжди чи ні і цілуватися бідоласі не буде з ким. Напевно, така погана перспектива йому не по душі. Тоді він просто зобов'язаний поквапитися, щоб приділити увагу кожній з десяти красунь. І варто пам'ятати, що затримуватися тільки в однієї дуже тривалий кількість відведеного часу не можна, адже в такому разі він не встигне до решти дев'яти дівчат.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам