Гра Поу: Справжня кулінарія

    Ігри » Ігри Поу » Гра Поу: Справжня кулінарія

    Опис Гри:

    Ви любите готувати? Навіть якщо приготування кулінарних шедеврів є вашим хобі і ви підкорили всіх родичів своїми творіннями, навряд чи у вас виходить готувати також смачно, як у інопланетянина Поу. Втім, давайте про все по порядку.

    Поу – герой серії онлайн-ігор, який дуже любить готувати якісь ласощі. Але є одне АЛЕ – Поу – прибулець, і виглядає він, м'яко кажучи, дивно.

    Зовнішній вигляд Поу чимось нагадує деформовану картоплину, він не має кінцівок і вміє управлятися без ніг і рук. Цілком стерпно управлятися, скажемо вам прямо. Поу мріє стати знаменитим шеф-кухарем, і все йде до того, тому що в кулінарному талант хлопцеві не відмовиш.

    Отже, ласкаво просимо в гру Поу на Кухні. Тут вам належить готувати страви разом з вашим новим другом, який родом з іншої галактики. Хоча, страви будуть цілком земними – ніяких дивних істот з довгими клешнями смажити вам не доведеться. Але, тим не менш, завдання будуть складними, особливо для тих, хто не готував ніколи або у кого не виходить створити якийсь обід.

    Уявіть, що ви не граєте в гру, а в реально життя готуєте всякі смаколики – не думайте, що гра зроблена просто для забави, є шанс, що вона розвине у вас бажання творити і вам будемо чим здивувати своїх близьких.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам