Гра Привиди в будинку: Фобія

    Ігри » Ігри Привиди » Гра Привиди в будинку: Фобія

    Опис Гри:

    Гра Маленька Фобія розгортається в темній ночі, коли один хлопчик відкрив очі, бо щось його розбудило. Хлопчикові здалося, ніби в своїй спальні він виявився не один. Хто ж ходить по ночах у приміщенні, заважаючи спати малим дітям?

    Трохи зібравши паніку в кулак, головний герой зривається з ліжка і, таким чином, опиняється на підлозі. І придивляється. Дійсно, по кімнаті ходять страшні тіні. Напевно, нічого доброго від таких ось опівнічних гостей чекати не слід. Єдиний порятунок - це світло. Але чекати світанку дуже довго, бо потрібно включити лампочку. Але до вимикача шлях щодо неблизький, адже той розташовується на іншому кінці кімнати.

    Тобі потрібно провести малюка до вимикача, щоб включити світло як можна швидше і виженете всіх непроханих гостей з кімнати. Тобі потрібно ступати по підлозі гранично акуратно, щоб не потривожити ні одну з тіней, які там причаїлися, інакше біди не минути. Якщо ти побачиш примари, швидше закривай очі, зробити це можна за допомогою натискання клавіші пробілу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам