Гра Страшилки: Боязнь Темряви

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Боязнь Темряви

    Опис Гри:

    У грі Маленька Фобія розповідається історія одного маленького хлопчик. Отже, тільки уяви собі – хлопчик спить тихо в своїй кімнаті, бачачи прекрасні сни. Але раптом хлопчик прокидається від того, що йому здається, ніби хтось є в його кімнаті, крім нього. І це не мама, папа, і не собака. Якесь потойбічне створіння пробралося в спальну.

    Хлопчик злякався, сів на ліжку і подивився, хто б це міг бути. Після цього хлопчик зліз з ліжка. І тільки тоді, коли його очі звикли до темряви, він побачив, що по спальні гуляють якісь незрозумілі тіні. Є лише один порятунок від навали непроханих гостей – включити світло. Але вимикач так далеко...

    ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти хлопчикові дістатися до вимикача. Як тільки ти зробиш це, ти врятуєш дитини. Але дорога до спасіння тільки здається такою простою і недовгою. Насправді, тобі потрібно так спланувати свій шлях, щоб не зачепити ні одну тінь. Якщо ж ти побачиш приведення, відразу ж закривай очі – так швидко, як тільки ти зможеш це зробити. Для цього затисни клавішу пробіл.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам