Гра Розфарбуй ванну

    Оцінка: 613 очок, Голосів: 151

    Опис Гри:

    Ігри розмальовки - дуже цікаві і захоплюючі за своєю природою. Вони настільки захоплюють своїми кольорами і в той же час простотою, що грати в них хочеться без перерви!

    Ось вашій увазі пропонуємо ще одну цікаву і дивну мультяшну розмальовку. Вам потрібно буде розфарбувати маленьку симпатичну героїню з мультика, яка вирішила прийняти ванну. Вона набрала воду, збила багато піни з милом, приготувала свій улюблений м'який махровий рушник і нарешті влягтися в теплу ванну і насолоджуватися водними процедурами.

    Вам необхідно розфарбувати в різні кольори цю ванну і інтер'єр, який представлений в приміщенні на картинці. Тут ви можете розфарбувати все в традиційних кольорах або ж, можете поекспериментувати і вибрати для кожного з елементів на картинці незвичайні і вже зовсім несподівані відтінки кольорів. Дівчинку можна зробити з темною шкірою, але при цьому блондинкою, воду зробити синьою, унітаз - золотим! Все залежить від ваших побажань і фантазії. Адже кількість кольорів, які можна використовувати дуже велика і все що потрібно для приємного проведення часу, це почати грати в нашу гру прямо зараз. Ми впевнені, що ви не пошкодуєте і розмалюєте картинку в усі кольори веселки. Бажаємо вам мистецьких успіхів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам