Гра Розмальовка: Жук

    Оцінка: 504 очок, Голосів: 129

    Опис Гри:

    Симпатичний і дуже імпозантний травневий жук приземлився на свій улюблений лист дерева щоб відпочити від важкого і довгого польоту. Вам випала унікальна можливість скористатися моментом і розфарбувати цей літальний апарат в самі яскраві і несподівані кольору.

    І зовсім не біда, що в природі більшість хрущів виглядають зовсім по-іншому ніж у вашої фантазії. Хіба це цікаво розфарбувати їх у гладко чорний або чорно-коричневий кольори!

    Маючи такі можливості як в нашій грі, ви можете творити все, що тільки завгодно.

    Ви можете перефарбувати жука в рожевий, зелений, блакитний або зробити його смугастим, як вухату зебру. І не варто слухати нікого, хто буде переконувати вас у тому, що таких жуків не буває. Адже ви й самі це чудово знаєте. В нашій грі ви можете просто побешкетувати з всіма кольорами веселки і побачити, як би міг виглядати травневий жук якби природа розфарбувала його зовсім в незвичайні кольори.

    Ваша фантазія і відмінний настрій - це сьогодні головний креативний критерій реалістичності зображення. Вперед! Творіть! Все в ваших руках, не варто обмежувати себе в своїх фантазіях. Зробіть із буденного жука, незвичайну і невпізнанну комаху з яскравими кольоровими крилами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам