Гра Розмальовка Ріо!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Розмальовка Ріо!!
    Оцінка: 1501 очок, Голосів: 338

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам відчути себе справжнім художником-мультиплікатором, який створює дуже оригінальних і яскравих мультяшних героїв у нашій грі "Розфарбування Ріо".

    Розмальовка - то колірна схема з фарбування зображення, яке намальовано в контурах з використанням чорної лінії, яка розділяє всі елементи малюнка, який має у майбутньому придбати різні кольори. А якими можуть бути ці кольори залежить від фантазії художника, який візьметься за розмальовку даного малюнка. Малюнок можна розмалювати в оригінальних класичних кольорах, що властиві для зображених на картинці героїв, а можна розфарбувати в зовсім нові, не властивих їм кольори, які можуть показати наших героїв з зовсім іншого боку.

    Додайте яскраві кольори зображенню з вашими улюбленими героями в нашій грі "Розфарбування Ріо".

    Вмочайте вашу пензлик для малювання у фарбу потрібного кольору і вперед, починайте творити. Клікайте на ті частини тіла зображених пташок, які ви хочете зафарбувати, щоб почати з ним малювати. Але не забувайте перемикати градієнти палітри для того, щоб малюнок вийшов більш живим і оригінальним. Коли ви закінчите з розмалюванням картинки, ви можете зберегти отримане зображення або стрілочкою перейти до наступного.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам