Гра Розмальовка машини

    Оцінка: 421 очок, Голосів: 111

    Опис Гри:

    Дана гра не схожа на інші ігри розмальовки розміщені на нашому сайті. Замість звичної традиційної палітри кольорів тут представлена барвистий легкокрилий метелик.

    Для початку розмальовки, вам необхідно опустити ваш пензлик на її тендітні крила і перетворити навколишній світ картинки в веселе свято емоцій і всіх кольорів веселки.

    Почніть своє творіння з самого простого автомобільної дороги і парканчика, який розміщений уздовж неї. А далі вже можете переходити до розфарбуванні двомісного легкового автомобіля і парочки друзів, які вирушили на даному автомобілі в захоплюючу подорож, навіть не уявляючи, що їх чекає попереду.

    Це так захоплююче займатися розфарбуванням автомобіля. Адже в реальності дуже мало у кого може випасти така можливість фарбування автомобіля. В нашій грі, ви можете не відмовляти собі в палітрі кольорів на легковику і пофарбувати в ті кольори, які на вашу думку найбільше підходять саме цьому автомобілю.

    Ну і не забудьте про його пасажирів. Адже в красивому і яскравого автомобілі повинні їхати і не менш гарні друзі.

    З'єднавши всі можливі кольори ви отримаєте веселий автомобільчик з друзями, які мчать по розкішній дорозі на зустріч пригодам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам