Гра Ресторан: Божевільний Готель

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан: Божевільний Готель

    Опис Гри:

    Гра Божевільний Готель розповість тобі про одному містечку – готелі – господарем якої є тато дівчинки Доббі. Ти не знаєш, хто така Доббі? Досі не знайомий з нею? Так відкривай гру швидше, щоб відбувся момент знайомства, а то справи не чекають, що їх вже пора виконувати!

    Тому що в геймі трапилася біда, і по-іншому це ніяк не назвеш. Справа в тому, що батько Доббі загрузнув в боргах, і тепер йому не на що жити, не те що нічим повернути борги. Але відважна і смілива, а головне винахідлива дівчинка вирішує брати все в свої руки. У Добі є всього кілька днів, щоб привести ресторан, який знаходиться в готелі, в порядок. Якщо вона зможе виконати всі задумані плани, то зможе врятувати батька!

    Такий благородний вчинок не може залишатися осторонь. Тобі треба допомогти дівчинці розібратися з усіма премудростями готельно-ресторанної справи. Як думаєш, у тебе все вийде? Щоб довго не думати так не гадати, пропонуємо розпочати гру прямо зараз, щоб випробувати всі свої сили і зрозуміти, на що ти здатний. Може, тобі вдасться вирішити ситуацію, і наприкінці всі залишаться задоволеними. Саме цього ми тобі бажаємо!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам