Гра Готель з вампірами: грати безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Готель з вампірами: грати безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 337 очок, Голосів: 86

    Опис Гри:

    Що може бути жахливіше, ніж заселитися в готель який просто кишить вампірами, та ще й покоївка прибирає дуже рідко? Важко собі уявити! Така ж ситуація склалася і з героями нашої гри "Готель з вампірами", яким так не пощастило, що вони помилково заселилися в дуже небезпечний для їх життя готель.

    Втім, все не так вже погано, як би здалося на перший погляд, якщо вампіром є ви самі!

    Вашим головним завданням у нашій грі "Готель з вампірами" буде відвідати всі кімнати, які маються в готелі, які розміщуються за рожевими дверима. У вашому розпорядженні для швидкого переміщення по поверхах буде ліфт. Але головне - вам необхідно бути обережним і не потрапляти на очі і постріли срібних куль, які будуть випускати у вас поліцейські.

    Для управління в нашій грі "Готель з вампірами" ви можете використовувати стрілки на клавіатурі, для того, щоб переміщати вашого героя по готелю та кімнатам готелю.

    Все дуже просто але при цьому, дуже захоплююче. Сюжет наче з цього голлівудського трилера фільму жахів, але в головній ролі самого небезпечного лиходія будете саме ви, в обличчі нашого віртуального героя гри "Готель з вампірами".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам