Гра Знайти Вихід з таємничого готелю

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з таємничого готелю

    Опис Гри:

    Гра Готель П'єра дуже цікава. Розповімо-но ми тобі передісторію гейми. Отже, хлопець з дівчиною вирішили взяти позапланову відпустку і поїхати, куди очі дивляться. Це дуже важливо, тому що їх відносини знаходяться на етапі розриву, тому парочка вирішила виправити ситуацію з допомогою відволікання від рутинних справ. Хто знає, може, цей крок допоможе їм відновити колишню пристрасть і любов.

    Дорога виявилася неблизькою, тому молоді люди вирішили зробити перепочинок. Для цього вони довго не думали, а просто зупинилися в готелі, який побачили першим на своєму шляху. Хлопець паркує машину, а дівчина тим часом заходить всередину, щоб зрозуміти, що до чого. Коли герой закінчує зі своїми справами, він відправляється слідом за дівчиною. Але що ж він тут бачить!

    Скажемо відразу, що дівчата в готелі від не бачить це сто відсотків. Зате перед ним постають страшні істоти, чимось схожі на вампірів. Коли молодий чоловік приглядається, він переконується у тому, що керуючий дійсно є кровожерливим вампом. Більше того, усі гості готелю такі ж! Що робити, куди бігти? Зрозуміло, без своєї коханої хлопець і з місця зрушити не може. Тому для початку потрібно врятувати дівчину, і тільки потім думати над тим, як вибратися з цього містечка. Ось така відпустка вийшов у молодих людей! Напевно після такого подорожі їхні стосунки поліпшуватися у сто разів. Якщо, звичайно, їм вдасться вибратися звідси живими. Але ж ти їм допоможеш? Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам