Гра Рибки: Полюємо Гарпуном

    Ігри » Ігри Рибки » Гра Рибки: Полюємо Гарпуном

    Опис Гри:

    Гра Лагуна Гарпуна – це гейм, який пропонує тобі особливу риболовлю, яку можна навіть назвати не риболовлею, а полювання на риб. В принципі, суть від цього не змінюється, але змінюється інструмент, з допомогою якого ти будеш добувати рибку. І це – гарпун.

    чи Доводилося тобі коли-то добувати рибку з допомогою гарпуна? Якщо ні, ти просто зобов'язаний спробувати зробити це. Але врахуй, що час дуже обмежений. Механізм дуже простий. Ти знаходишся біля лагуни, в якій повно риби. В руках у тебе гарпун, і як тільки ти побачиш проплывающую повз рибку, цілься в неї і отримуй результат.

    Повертаючись знову до часу, скажімо, що за певний проміжок ти повинен зловити енну кількість риб, якого регламентується грошима. Тобто у тебе буде така-то сума грошей, і з кожним уловом вона буде зменшуватися. Ти зможеш продовжувати полювання до тих пір, поки у тебе в запасі час і гроші.

    Керувати грою дуже просто. Потрібно прицілитися і натиснути пробіл, щоб гарпун опустився. Буде спіймана рибка? Це вже залежить від тебе, від твоєї влучності. Так. Саме влучність тут відіграє ключову роль. А також швидкість, враховуючи, що часу не так і багато. Але на перших порах все ж краще не поспішати, а набивати руку. Коли ти відчуєш впевненість у своїх силах, тоді можна і прискорити темпи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам