Гра Одягни героїв Ріо

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Одягни героїв Ріо
    Оцінка: 467 очок, Голосів: 123

    Опис Гри:

    В нашій захоплюючій і дуже яскравій грі "Одягни героїв Ріо" ви зможете самостійно створити неповторний образ і дуже яскраву тропічну птицю із вашої мрії!

    Вам необхідно вибрати, якою саме буде ваша пташка. У нашій грі "Одягни героїв Ріо" присутня дуже велика кількість різних функцій для створення цієї райської пташки. Ви можете змінювати чубчик, дзьоб, крила і будь-які інші частини з пташиного тільця так, щоб у вас вийшла справжня яскрава і індивідуальна пташка, яку ніколи і ніде не помічали вчені. Втім, бути не дуже яскравою вона аж ніяк не може, адже у повному фарб Ріо, бляклих персонажів просто не може бути в природі і за визначенням!

    Приєднуйтесь до гри "Одягни героїв Ріо" прямо зараз і відчуйте себе справжнім творцем пернатого світу. Клікайте мишкою на зображення з частинами пташки, тільки так, щоб перебрати всі можливі варіанти форм і барв які тільки можуть бути й існувати в природі.

    Можливо, вам вдасться створити таку пташку, яка зустрічається в тропічних лісах і джунглях, а можливо в процесі вашого творіння, ви створите щось нове, досі нікому не відоме.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам