Гра Одягни Супермена: створи імідж супергерою!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Одягни Супермена: створи імідж супергерою!
    Оцінка: 402 очок, Голосів: 108

    Опис Гри:

    Наша гра "Одягни Супермена" відмінно підійде для тих, хто є справжнім шанувальником і фанатом американського супергероя з коміксів - Супермена! Адже в нашій грі, у вас буде унікальна можливість самостійно підібрати вбрання і створити неповторний образ для вашого улюбленця.

    Навіть супергероям важливо не тільки вміти дуже швидко рятувати людські життя, але і завжди добре виглядати. Адже хто, на голлівудських просторах, буде звертати увагу на неохайного супергероя нехай навіть він і рятує людям життя. Переконатися в цьому ми пропонуємо вам у нашій супергрі на переодягання - "Одягни Супермена"!

    А адже інакше, як його супергеройські фотографії будуть публікувати всі таблоїди Метрополіса? Само собою, зовнішній вигляд супергероя повинен відповідати його героїчним подвигам і жодним чином не відставати від моди і стилю!

    У нашій грі "Одягни Супермена" вам необхідно підібрати досить вдале поєднання нарядів, які могли б створити ідеальний імідж для нашого супергероя і нехай, після вашої професійної роботи, він стане тим, про кого ви мріяли. У нашій грі "Одягни Супермена" ви можете вибрати окуляри, одяг та різні аксесуари, і нехай кожна з обраних вами деталей іміджу буде відповідати дуже високому статусу супергероя!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам