Гра Створи своїх пташок Ріо!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Створи своїх пташок Ріо!!
    Оцінка: 420 очок, Голосів: 107

    Опис Гри:

    Настав новий сезон і всі модники прилипли до сторінок модних журналів і вивчають все що може бути модним у цьому сезоні. Ось і наші головні герої тропічні птахи так само стежать за модою і зібралися одягнутися і створити собі новий і дуже стильний образ, який буде популярним у новому модному сезоні. Ви можете прийняти участь у створенні модних нарядів у нашій грі "Створи своїх пташок Ріо".

    Зробіть свою пташку Ріо найяскравішою з усіх, які можуть бути в цій барвистій грі. Ви можете влаштувати навіть різні змагання з вашими друзями, в яких ви можете дізнатися, чий же створений папужка буде більш яскравими і дуже незвичайними в нашій грі "Створи своїх пташок Ріо". В нашій грі ви можете не тільки міняти колір дзьоба або крил, але і приміряти на дуже яскраву пташку різноманітні одежинки і вбрання.

    Просто дайте волю вашої фантазії і приступайте до створення дуже красивих і унікальних образів для героїв пташок Ріо.

    Ми впевнені що ви покажете справжню професійну роботу над створенням стильного і модного образу, адже на кону репутація наших героїв, яких, якщо ви створите жахливий образ, можуть висміяти їх постійні вороги зелені свині.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам