Гра Робот обходить перешкоди російською

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Робот обходить перешкоди російською

    Опис Гри:

    Хочеш пограти в гру Техноманія? Тоді вперед, тому що саме такий гейм зараз знаходиться перед тобою! Ти проведеш найближчим часом разом з роботом, який через свою необережність опинився в лабораторії, причому місце це повністю засекречене. Може, тут проводяться страшні експерименти, тому що тут можна помітити безліч механізмів, і для чого все це знадобилося, а головне кому, залишається таємницею, покритою мороком.

    Опинившись в такому непривітному місці, робот розуміє, що потрібно терміново щось робити, тому що його на кожному кроці підстерігають небезпеки. Кожне неправильний рух може призвести до непоправних наслідків, які будуть стояти житті роботу.

    Щоб вибратися з лиховісною обстановки, спробуй натискати на різні важелі – раптом у тебе щось вийде. Більш того, у тебе має сто відсотків щось вийде, тому що всі механізми тут розташовані зовсім не даремно, кожний з виконавців виконує свою роль. Залишається тільки здогадатися, які саме результати покажуть при натисканні того чи іншого важеля. Пробуй, щоб отримати відповіді на всі ці питання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам