Гра Космічні Лабіринт: Пригода Астронавта

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Космічні Лабіринт: Пригода Астронавта

    Опис Гри:

    Перед тобою гра, пройти яку вдасться не кожному. Тут потрібно не тільки розум, але і хороша координація рухів, адже небезпеки підстерігають героя в червоному скафандрі практично на кожному кроці. Наш герой – астронавт, який загубився в космосі і був підібраний прибульцями. Здається, зелені чоловічки вирішили провести над ним ряд жорстоких експериментів, і почали з того, що помістили астронавта в лабораторію, з якої той належить вибратися.

    Тобі необхідно допомогти йому в його подорожі. Все б нічого, але слід врахувати одну тонкість – стіни лабораторії знаходяться під сильним, убивчим для простої людини напругою. Це означає, що будь-яке зіткнення героя зі стіною загрожує смертю. Крім того, в лабораторії дуже багато різних пасток, які раз у раз з'являються з підлоги або стін. Обходь різні незрозумілі механізми, щоб герой залишився цілий і неушкоджений. Кожна невдала спроба поверне тебе до ігрового старту.

    Керувати героєм потрібно за допомогою мишки. Просто захопи його фігурку мишкою і передвигай по ігровому лабіринту, не відпускаючи ліву кнопку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам