Гра Роботи: Рейд Стрілялка

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи: Рейд Стрілялка
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    У грі Рейд Роботів тобі, хочеш ти цього чи ні, а все-таки доведеться озброїтися зброєю, щоб мати можливість відстрілювати ворогів. Гейм представлений у двох левелах, однак не звертай уваги на таку невелику кількість етапів, тому що кожен з них тривати досить пристойна кількість часу, та й тобі нудьгувати не доведеться, тому що будеш виконувати дуже багато місій.

    Отже, ти потрапляєш у світ, де панує повстання роботів. Що робити людям, адже є небезпека того, що ці залізяки геть повалений людство. Тим більше що у роботів немає яких-небудь почуттів, вони не знають жалячи, а тому будуть робити самі страшні і жахливі речі з тими бідолахами, кому не пощастило, і вони опиняться в лапах залізяк.

    Є один герой, яким ти будеш керувати. Цей хлопець готовий відправитися на будь-яку справу, лише б знищити всіх роботів. Для початку наш герой озброївся, як слід, а потім сховався в ряді затишних містечок. Тепер запам'ятай найголовніше – ти можеш відстрілювати ворогів на пристойній відстані. Нехай вони своїм невеликим мозком не розуміють, звідки надходять постріли. Інакше, якщо вони тебе помітять або якщо ти підійдеш до них надто близько, тобі не позаздриш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам