Гра Робот Трансформер Оптімус Прайм: Пошук Іскри

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Робот Трансформер Оптімус Прайм: Пошук Іскри

    Опис Гри:

    У грі Transformer Dead Planet ти повинен допомогти одному роботові, який є ватажком всіх Автоботів. Справа в тому, що наш герой мріє про те, щоб його планета відродилася, і як можна швидше. А колись, задовго до цього дня, рідна земля робота вибухнула, і врятувати її може тільки тепер твоя допомога та додані тобою зусилля.

    Отже, що треба робити? Ти повинен постаратися, нагострити зір і увагу, щоб відшукати всі іскри – саме ці елементи допоможуть зробити планету такою, якою вона була колись. Пам'ятай про те, що всі предмети повинні бути отыскано, це – головне правило гри. До речі, на цій планеті ще залишилися вижили види, які влаштували масштабні військові дії на території. Проте знайдені іскри зможуть допомогти закінчити війну, в якій ключова роль відведена клану Десеспитиконов.

    Якщо ти зрозумів, що потрібно робити, тоді вперед! Якщо ж ні, ми тобі наведемо коротку інструкцію. Для початку тобі потрібно кинути всі свої сили на пошук іскор, а потім вирушити на планету Кібертрон, щоб відновити там мир і відновити справедливість.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам