Гра Кубічний Робот на логічне мислення

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Кубічний Робот на логічне мислення

    Опис Гри:

    Дроїд Рятує Галактику – гра, яка розповідає про відважних вчинках дроїда. Цей хлопець вирішив допомогти всьому людству, коли Землі почала загрожувати смертельна небезпека.

    Якщо повернутися трохи назад, можна відстежити події наступним чином. Кілька днів тому якісь куби вторглися на планету. Що це таке і звідки воно з'явилося – цього ніхто не знає. Але з допомогою елементарної логіки можна відзначити, що нічого хорошого куби з собою не принесли.

    Вся місія зі знищення чужинців лягає на плечі робота, який відноситься досить дружелюбно до всього людству, щоб допомогти йому в ці нелегкі часи. Отже, потрібно розібратися з навислою загрозою. Для цього необхідно зібрати максимальну кількість батарей, тому що в результаті простих експериментів було виявлено, що саме батареї паралізують куби, не давши їм тим самим можливості рухатися, а тим більше втілювати свої жахливі плани.

    У грі є цілих тридцять шість левелів! Найцікавіше, мабуть, те, що дії розгортатимуться на шести різних планетах. Тобто ти будеш весь час потрапляти в іншу атмосферу. З одного боку, це круто, адже є можливість кожен раз випробувати щось нове. Однак з іншого боку рівень складності проходження гри від цього тільки зростає. Сподіваємося, ти впораєшся з будь-якими труднощами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам